Biljke

Bilje i biljni svet nam nudi ogromnu riznicu lekovitih materija koje se jos iz najstarijih vremena i kod svih naroda, visoko cene i svestrano upotrebljavaju.

U nase doba, mnoga lekovita bilja, narocito u naucnoj medicini zamenjena su hemijskim sredstvima. Medjutim, danas se oseca potreba za povratak na prirodan nacin lecenja, tj. lekovitim materijama, koje nam pruza neiscrpno bogatstvo lekovitog bilja. Svuda oko nas postoji opsta ravnoteza, a izmedju ostalog i ravnoteza bolesti i lekovitih materija sto se nalazi u prirodi.

Bilje - Za svaku bolest, cak i za onu najtezu sto izgleda neizleciva, u prirodi, u lekovitom bilju nalazi se lek, samo sto ga valja pronaci. Valja znati sto se cime leci, odnosno koja je lekovita biljka najpogodnija za pojedinu bolest. Za lecenje pojedinih bolesti velike mogucnosti daju nam mesavine pojedinog lekovitog bilja.

Sva prava zadržava Andjela Sunce 2009.
Izrada web sajta odmoriSe.com
odmori Se doo Delta Humanitarni Fond ProCredit Bank Meridian Bank Lastavica Stefan doo TV Avala Sanja Colja i Super TV Studio B Blic Shollex doo Beogradska hronika Stonicom doo Oglasi SVE Euro oglasi