Vežbe kod ostereopatisa kolena

Ovaj set vežbi će Vam značajno olakšati bolove koje uzrokuje ostereopatisa kolena

Vezbe za osteoropatis kolena

1. Leći na leda sa jednom savijenom nogom. Drugu nogu potpuno ispruženu u kolenu podići oko 20 cm iznad podloge. Zadržati položaj oko 5 sekundi. Vratili se u pocetni položaj i opustiti se. Vežbu ponoviti sa drugom nogom.

Vezbe za osteoropatis kolena

2.Lleći na leda sa jednom savijenom nogom. Ispod bolesnog kolena staviti sunđerasli jastucić. Podizati stopato i kolenom gurati jastučić prema podlozi. Zadržati položaj oko 5 sekundL Vratiti se u početni položaj i opustiti se.

Vezbe za osteoropatis kolena

3. Sesti uspravno na stolicu oslanjajuči se na ruke. Jednu nogu podići u vodoravan položaj i potpuno ispruziti u kolenu. Zadržati položaj oko 5 sekundi. Vratiti se u početni položaj i opustiti se. Vežbu ponoviti sa dugom nogom.

Vezbe za osteoropatis kolena

4. Leći na stomak sa jastukom ispod karlice Saviti jedno koleno i odići ga od podloge. Zadržati položaj oko 5 sekundi: Vraiiti se u početni položaj i opustiti se. Vežbu ponoviti sa drugom nogom.

Sva prava zadržava Andjela Sunce 2009.
Izrada web sajta odmoriSe.com
odmori Se doo Delta Humanitarni Fond ProCredit Bank Meridian Bank Lastavica Stefan doo TV Avala Sanja Colja i Super TV Studio B Blic Shollex doo Beogradska hronika Stonicom doo Oglasi SVE Euro oglasi