Vežbe kod ostereopatisa kuka

Ovaj set vežbi će Vam značajno olakšati bolove koje uzrokuje ostereopatisa kolena kuka
Vezbe za osteoropatis kuka

1. Leći na leđa na tvrdu podlogu. Savijenim kolenom pokušati dodimuti gudi. Zadržati položaj oko 5 sekundi. Suprotnu nogu maksimalno ispružiti da koleno bude na podlozi. Vratiti se u početni položaj i opustiti se. Vežbu ponoviti sa drugom nogom.

Vezbe za osteoropatis kuka

2. Sesti uspravno na stolicu oslanjajući se na ruke. Savijenim kolenom pokušati dodirnuti grudi. Zadržati položaj oko 5 sekundi. Polako spustiti nogu u početni položaj i opustiti se. Vežbu ponoviti sa drugom nogom.

Vezbe za osteoropatis kuka

3. Leći na stomak sa ispruženim nogama. Ispruženu nogu maksimalno odizati od podloge. Zadržati položaj 5 sekundi. Vratiti se u početni položaj i opustiti se. Vežbu ponoviti sa drugom nogom.

Vezbe za osteoropatis kuka

4. Leći na leda sa lagano razmaknutim i ispruženim nogama. Ispruženu nogu okretati iz kuka prema unutra ili prema spolja. Zadržati položaj oko 5 sekundi. Ne savijati koleno niti pomerati gornji deo tela. Vratiti se u početni položaj i opustiti se.

Sva prava zadržava Andjela Sunce 2009.
Izrada web sajta odmoriSe.com
odmori Se doo Delta Humanitarni Fond ProCredit Bank Meridian Bank Lastavica Stefan doo TV Avala Sanja Colja i Super TV Studio B Blic Shollex doo Beogradska hronika Stonicom doo Oglasi SVE Euro oglasi